27 de juliol 2009

PEDALANT PER LA "HINDUSTAN-TIBET ROAD"

De nou ens posem en marxa. Aquest cop ens dirigim a la vessant índia de l'Himàlaia, un racó del Tibet injustament oblidat. Pretenem recórrer les valls de Kinnaur i Spiti per enllaçar amb la "Hindustan-Tibet road" fins assolir Leh, capital de l'antic regne del Laddak. Si les forces ens acompanyen escalarem el Khardung La, considerat com el coll ciclable més alt del món (5602m) i que en principi suposaria la fi del nostre recorregut.
Es tracta d'una ruta d'uns 1200 Km que parteix des de Shimla (o probablement Rekong Peo per evitar al màxim les darreres pluges monsóniques) i que poc a poc s'endinsa al bell mig de l'Himàlaia travessant ports de més de 5000 metres.
Desgraciadament la situació política aconsella no anar més enllà de Leh, per la qual cosa deixarem la visita de Catxemira per millor ocasió...

3 comentaris:

pep ha dit...

Que tingueu molta sort i força a les cames

meme ha dit...

ostres, quina sorpresa, després de la matada de l'any passat encara teniu forces i ganes d'aventura...us seguiré per la blog que trobo que es molt interessant, no deixis d'escriure i fer fotos i que tingueu molta sort en tot aquest envejable recorregut. Petons de mercè (el nostra alf navegant com de costum)

Unknown ha dit...

Ara ja estareu disfrutant de la fresca a la muntanya. Al ISAS la xafogor es insuportable però tranquil tinc el diodeno perfecte. Recorda les meves instruccions...ah por cierto trae monedas de 2 euros para Ferran y regalos varios para Helen (peticion propia). Salut i força